€ 49,95 € 41,28
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Nooit meer onzeker of een een onfrisse adem.

Specificaties

Kleur Wit 
Productgewicht 32 gr
Garantie .. jaar
Productafmetingen 112 x 19.6 x 17.2 mm
Materiaal Plastic
Stroomvoorziening 1x AAA Batterij
Plaats van fabricage China

Wat zit er in de doos?

Handleiding
Batterijen inbegrepen

Product

Tanita model 12345
SKU 12345
EAN 12345

Productomschrijving

Nooit meer onzeker voelen over een onfrisse adem? Met de HC-212 krijg je binnen een paar seconden een objectief en betrouwbaar oordeel over de frisheid van je adem. Zo ga je nooit meer met een slechte adem de deur uit.

Hoe meet de HC-212 je slechte adem?

Slechte adem wordt niet alleen veroorzaakt door het drinken van koffie, het nuttigen van alcohol of het roken van een sigaret. Het kan ook ontstaan door bacteriën in de mond. Deze bacteriën houden zich schuil op je tong, op je tandvlees, in je neus en op je keelamandelen. De slechte geur die wordt uitgestoten door deze bacteriën zijn eigenlijk zwavelgassen. De HC-212 bevat speciale sensoren die deze zwavelgassen detecteert.

Zo gebruik je de HC-212

Je houdt de HC-212 ademtester ongeveer één centimeter van je mond en blaast vervolgens vier seconden in de sensor. Binnen 10 seconden verschijnt er een getal tussen de 0 en 6 op het digitale display. Hoe lager het cijfer de HC-212 ademtester aangeeft, hoe frisser je adem. Let op: het apparaat werkt niet goed als net hebt gegeten, gedronken of je tanden hebt gepoetst. Wacht in dat geval minimaal tien minuten voordat je HC-212 gebruikt.

Downloads