Weda BV is sinds 30 jaar distributeur van Tanita in Nederland en Vlaams-België

Tanita-apparatuur rechtstreeks van Weda BV verzekert u van:

Service

Garantie

Onderhoud

Kalibratie

Erkende Keurder

Weda heeft een erkenning van Erkende Keurder, verleend door NMi Certin B.V. (v/h IJkwezen).

Alle technische medewerkers van Weda zijn bevoegd te handelen volgens artikel 7 van de Metrologiewet en bij onderhoud en/of reparaties gemachtigd de verzegeling te verbreken en opnieuw aan te brengen. Tevens kan Weda voor de door haar eigen geleverde weegschalen ook geschonden merktekens en verzegelingen opnieuw aanbrengen nadat deze heeft voldaan aan de eisen gesteld zoals in artikel 7 van de Metrologiewet (Erkenning Erkende Keurder, overeenstemmingsbeoordeling).

Weda kan alle merken weegschalen kalibreren (controleren op gewicht).

Weda biedt: Technische en gebruiksondersteuning, alle garantieverplichtingen alsmede preventief onderhoud (in de vorm van een optioneel contract) en reparaties.

 

Tanita.nl Overal Online

Volg ons op onze social media channels

Bezoek ons op Facebook

Op onze Facebook pagina kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen op Tanita.nl, handige health tips lezen en via onze chat antwoord vinden op veelgestelde vragen en productinformatie.

Volg ons op Twitter

Via ons Twitter account kun je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen op Tanita.nl, handige health tips lezen en via onze chat antwoord vinden op veelgestelde vragen en productinformatie.

Abonneer je op onze YouTube channel

Tanita.nl creëert eigen video's, plaatst interessante en handige Tanita product videos en meer. Abonneer je nu op onze YouTube channel en ontvang een melding elke keer als er weer een interessante video door ons is geplaatst.

Volg het laatste nieuws en krijg €5 korting

Meld je nu aan op de Tanita.nl nieuwsbrief

Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot de sale, inspiratie en informatie over o.a. health tips en meer…

 

 

© 2019 Tanita Nederland

Essence E-Services