Over ons

Over Weda B.V.

weda

Weda BV is sinds 30 jaar exclusief distributeur van Tanita in Nederland en Vlaams-Belgie. Tanita-apparatuur rechtstreeks van Weda BV verzekert u van service, garantie, onderhoud en kalibratie.

 

Erkende Keurder

Weda heeft een erkenning van Erkende Keurder, verleend door NMi Certin B.V. (v/h IJkwezen), alsmede een  samenwerkingsovereenkomst met Verispect (houdt in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken toezicht  op de naleving van de Metrologiewet).

Alle technische medewerkers van Weda zijn bevoegd te handelen volgens artikel 7 van de Metrologiewet en bij onderhoud en/of reparaties gemachtigd de verzegeling te verbreken en opnieuw aan te brengen. Tevens kan Weda voor de door haar eigen geleverde weegschalen ook geschonden merktekens en verzegelingen opnieuw aanbrengen nadat deze heeft voldaan aan de eisen gesteld zoals in artikel 7 van de Metrologiewet (Erkenning Erkende Keurder, overeenstemmingsbeoordeling).

Weda kan alle merken weegschalen kalibreren (controleren op gewicht).

Verispect

Uit hoofde van deze samenwerking kan de technische dienst van Weda de betreffende weegschaal  voorzien van een Verispect erkende samenwerksticker. Dit heeft als voordeel voor onze klanten dat de  technische controle die Verispect op steekproef basis uitvoert minder tijd in beslag neemt, omdat Verispect rekening houdt met de bevindingen van de samenwerker (Weda).

 

Weda biedt:

Technische en gebruiksondersteuning, alle garantieverplichtingen alsmede preventief onderhoud (in de vorm van een optioneel contract) en reparaties.

150_59_448_FHI-VLW-Button-MD

Weda B.V.
Kobaltstraat 11
1411 AM Naarden

BTW Nummer: NL004447475B01
KvK: 32024559