Toggle Nav
Tanita DC-360 P

5-year-guarantee

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

5-year-guarantee

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

Tanita DC-360 P

Op basis van de BIA-technologie met dubbele frequentie maakt de DC-360P binnen 15 seconden een volledige analyse van de lichaamssamenstelling. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar op het gemakkelijk afleesbare lcd-scherm en de geïntegreerde printer drukt automatisch de metingen van de lichaamssamenstelling af evenals een hoogwaardige analyse. Het robuuste, lage plateau zorgt voor extra stabiliteit voor de cliënt. Voor het verzamelen van grote hoeveelheden gegevens en voor extra gebruiksgemak kunnen alle gegevens voor toekomstig gebruik op de SD-kaart worden opgeslagen. De DC-360P is compatibel met Tanita Pro-software, met mogelijkheden voor trendanalyse, beoordeling van gezondheidsrisico's en volledig datamanagement voor cliënten.

De Tanita DC-360 P is bedoeld voor gebruik in sportscholen, in praktijken voor fysiotherapie, gezondheidscentra en andere professionele omgevingen. Door het lichaam van cliënten met behulp van Bio-elektrische Impedantie-Analyse (BIA) met dubbele frequentie te scannen, wordt een nauwkeurig beeld van hun gezondheid verkregen. Onder andere wordt hun percentage lichaamsvet, spiermassa, botdichtheid en metabolische leeftijd aangegeven. Deze analyse van de lichaamssamenstelling wordt snel gemaakt, binnen 15 seconden. Lees meer over de verschillende Tanita-metingen op onze pagina Understanding your Measurements (Inzicht in uw metingen).

De Tanita DC-360 P is enorm gebruiksvriendelijk. Cliënten vullen wat basisinformatie in, zoals hun geslacht, leeftijdsgroep en lengte. Daarna hoeven ze alleen op de stabiele weegschaal te gaan staan. Het gemakkelijk afleesbare lcd-scherm laat ze vervolgens alles zien wat ze moeten weten. Voor nog meer gemak is er ook een ingebouwde printer. Deze kan een rapport van alle metingen afdrukken en een hoogwaardige analyse.

Als beroepsmatig gebruiker wilt u de gegevens natuurlijk in uw computer kunnen verwerken. Met de Tanita Pro-software van Tanita is dat mogelijk. U kunt er records in opslaan, de vooruitgang van uw cliënten analyseren, de gegevens in grafieken uitzetten en rapporten maken. U kunt de gegevens via een kabel overzetten op een laptop, of de gegevens opslaan op een SD-kaart die u vervolgens in uw computer steekt.

Bent u op zoek naar een Body Composition Monitor zonder statief? Kijk dan eens naar de DC-360 S.

Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op of ga naar onze veelgestelde vragen door professionals.