Toggle Nav
Tanita DC-360 S

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. U krijgt 3 jaar garantie, maar we verwachten dat u het niet nodig heeft.

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. U krijgt 3 jaar garantie, maar we verwachten dat u het niet nodig heeft.

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

Tanita DC-360 S

Op basis van de BIA-technologie met dubbele frequentie maakt de DC-360S binnen 15 seconden een volledige analyse van de lichaamssamenstelling. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar op het gemakkelijk afleesbare lcd-scherm en de geïntegreerde printer drukt automatisch de metingen van de lichaamssamenstelling af evenals een hoogwaardige analyse. Het robuuste, lage plateau zorgt voor extra stabiliteit voor de cliënt. Voor het verzamelen van grote hoeveelheden gegevens en voor extra gebruiksgemak kunnen alle gegevens voor toekomstig gebruik op de SD-kaart worden opgeslagen. De DC-360S is geschikt voor Tanita Pro-software, met mogelijkheden voor trendanalyse, beoordeling van gezondheidsrisico's en volledig datamanagement voor cliënten. (Zilverkleurige tafel is niet inbegrepen).

De Tanita DC-360 S is een professioneel model, perfect voor fysiotherapeuten, sportscholen, gezondheidscentra enzovoort. Hij maakt gebruik van Bio-elektrische Impedantie-Analyse (BIA) met dubbele frequentie, een veilige en nauwkeurige manier om inzicht te krijgen in de gezondheid van uw cliënten. Onder andere wordt hun percentage lichaamsvet, spiermassa, botdichtheid en metabolische leeftijd aangegeven. Hierdoor kan binnen 15 seconden een volledige analyse van de lichaamssamenstelling worden gemaakt. Lees meer over de verschillende Tanita-metingen op onze pagina Understanding your Measurements (Inzicht in uw metingen)

Met de Tanita DC-360 S kunt u cliënten eenvoudig inzicht geven in hun gezondheid. De weegschaal heeft een laag zwaartepunt zodat hij stabiel blijft ongeacht de persoon die erop staat. Alle resultaten worden op een gemakkelijk afleesbaar lcd-scherm getoond. Geeft u er de voorkeur aan de resultaten eerder te zien dan de cliënt, dan kunt u het scherm van het plateau af richten. Zo kunt u uw professionele analyse presenteren op de manier waarop u dat wilt. Met de ingebouwde printer kunt u uw cliënt een overzicht geven van de meting van de lichaamssamenstelling evenals een hoogwaardige analyse.

Natuurlijk wilt u de gegevens ook op uw computer kunnen opslaan en deze gebruiken om de vooruitgang van uw cliënten te volgen, records bij te houden, analyses te maken en rapporten op te stellen. Met de Tanita Pro-software van Tanita is dat allemaal mogelijk. U hoeft de gegevens alleen op te slaan op een SD-kaart en deze naar een computer over te zetten, of u sluit de DC-360 S met een kabel aan op uw computer.

Let op: de afgebeelde zilverkleurige tafel is niet inbegrepen. Als u op zoek bent naar een model met statief, dan is de DC-360 P voor u de perfecte keuze.

Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op of ga naar onze veelgestelde vragen door professionals.