Toggle Nav
Tanita RD-545

Tanita RD-545: connected for serious fitness

5-year-guarantee
connects-phone

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

5-year-guarantee
connects-phone

Specificaties

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Probeer onze support.

Alle functies en specificaties weergeven

Tanita RD-545

Tanita RD-545: connected for serious fitness

De Tanita RD-545 is het ultieme hulpmiddel voor het bijhouden van het verbeteren van uw conditie. Met medische precisie analyseert hij de samenstelling van uw lichaam. Dit gebeurt afzonderlijk voor verschillende lichaamsdelen. Vervolgens maakt hij draadloos verbinding met uw smartphone en geeft u een uniek inzicht in uw gezondheid en conditie.

De Tanita RD-545 beschikt over talloze metingen waarmee u uw conditieverbetering en gezondheid kunt volgen. Uw armen en benen en uw romp worden apart geanalyseerd, zodat u inzicht krijgt in uw spierbalans. Klik voor meer informatie over de verschillende metingen op de witte pictogrammen hieronder.

Tanita weegschalen maken voor accurate meting gebruik van de geavanceerde Bio-elektrische Impedantie-Analysetechnologie (BIA). De Tanita RD-545 gaat nog een stap verder. Hij maakt gebruik van de BIA-technologie met dubbele frequentie, een technologie die eerder uitsluitend bij professionele apparaten werd toegepast. Hierbij worden twee aparte stromen gebruikt, waardoor de nauwkeurigheid nog verder toeneemt.

De RD-545 is voorzien van Bluetooth 4.0. Hierdoor kan hij draadloos informatie delen met uw smartphone. U kunt dan de gratis My Tanita-app of soortgelijke apps gebruiken, bijvoorbeeld Google Fit of Apple Health, en uw gegevens bekijken evenals duidelijke en handige grafieken, uw doelen bijhouden en uw vooruitgang volgen. Alleen voor consumenten/thuisgebruik. Android 5.0 en hoger, iOS 9.0 en hoger.

Houd uw fitheid bij, bereik uw doelen

Met onze gemakkelijke, gratis en zeer inzichtelijke app

Maak verbinding met uw apparaten

om uw meting gemakkelijk op één plek op te slaan

Bepaal uw doelen

Het bepalen van doelen is gemakkelijk zodat u vol kunt gaan voor uw training

Houd uw vooruitgang bij

Bekijk uw vooruitgang voor meer dan 10 soorten metingen

Download de My Tanita app