TANITA Bedrijfsvisie

Visie

We streven er naar een samenleving te creëren waarin mensen over de gehele wereld zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en zich gelukkig kunnen voelen door het hebben van gezonde gewoonten.

Missie

Het continu ontwikkelen van nieuwe gezondheidsinzichten en -standaarden op verschillende gebieden vanuit steeds een nieuw perspectief. 

Bericht van onze CEO

Tot dusverre heeft TANITA voornamelijk gewerkt aan de ontwikkeling en verkoop van meetinstrumenten die "gezondheid meten". Dit vanuit de filosofie om bij te dragen aan de bevordering van de gezondheid van mensen over de gehele wereld door middel van "meting". 

De laatste decennia richten we ons ook op initiatieven die op andere  vlakken bijdragen aan de gezondheid. Based on extensive research on measuring health in women, in 2004, we opened "FITS ME",een fitnessprogramma van 30 minuten exclusief voor vrouwen die circuittraining doen als "oplossing na het meten".

In 2012 opende de "Marunouchi TANITA Shokudo" ons restaurant waar we smakelijke, voedzame menu's bieden van slechts 500 kcal en we mensen de mogelijkheid bieden hun lichaamssamenstelling te meten en te leren over gezond eten.

In 2014 zijn we begonnen met het aanbieden van het TANITA Health Program, een groepspakket voor gezondheidsbevordering voor bedrijven en lokale overheden. Zo blijven we ons bedrijf uitbreiden met diensten ter bevordering van de gezondheid.

Vandaag wordt gezegd dat het de "100 jaar van het leven" is. De tijd is aangebroken dat het verlengen van een gezonde levensverwachting belangrijk is voor zowel het individu als de samenleving. Vanaf nu zal TANITA werken aan het creëren van een samenleving waarin mensen over de hele wereld geluk kunnen voelen door middel van gezondheidsbevordering.

Moge iedereen op zijn eigen manier leven en kostbare tijd doorbrengen met de mensen om hen heen. TANITA zal daartoe de voortzetting van "Healthy Habits" ondersteunen.