Digitale keukenweegschalen

Een digitale keukenweegschaal is een waardevolle  toevoeging voor iedereen die zich dagelijks met voeding bezighoudt, of voor diegenen die het liefste de hele dag in de keuken staan. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een digitale keukenweegschaal van TANITA is jouw helpende hand in de keuken. Met keuze uit veel verschillende weegschalen zit de juiste weegschaal er voor jou gegarandeerd tussen. Door de variërende maten zijn er keukenweegschalen voor zowel compacte keukens als grotere keukens. Al onze keukenweegschalen zijn digitaal, waardoor ze altijd de nauwkeurigste wegingen doorgeven. Haal Japanse topkwaliteit in huis en profiteer van alle voordelen die een digitale keukenweegschaal van TANITA met zich meebrengt. 

Voordelen van de verschillende TANITA weegschalen voor in de keuken

Een digitale weegschaal maakt koken makkelijk en leuk. Deze weegschalen hebben namelijk een aantal handige voordelen, waar zowel beginners als professionele chefs van kunnen profiteren. Wat jouw doel in de keuken ook is, TANITA heeft een weegschaal die jou kan helpen. Benieuwd naar ons assortiment?

  • Nauwkeurig en specifiek: Een nauwkeurige keukenweegschaal is een onmisbaar accessoire in iedere keuken. Profiteer van onze betrouwbare Japanse technologie en haal gemak en plezier de keuken in. Daar waar keukenweegschalen vaak om hun geringe nauwkeurigheid bekend staan, biedt TANITA juist professionele precisie. Dit komt doordat de meeste keukenweegschalen van ons zelfs hoeveelheden vanaf 0,1 gram kunnen wegen. Ook bevatten onze keukenweegschalen een MI-Modus, waarbij volumetrische metingen van water en melk mogelijk zijn.  

KD-200-110    KD-320    KD-321

  • Hoge capaciteit: Onze keukenweegschalen wegen tot wel 5000 gram. Perfect voor iedereen die in de keuken regelmatig zware dingen weegt, zoals bijvoorbeeld deeg.

KD-200-510    KD-400

  • Afwasbaar & Spatwaterdicht:Tijdens het koken of het bakken kan het altijd voorkomen dat er iets nat of vies wordt. Wellicht ligt er iets op het aanrecht, of zijn de ingrediënten die je wilt wegen net gewassen. Geen probleem voor TANITA digitale keukenweegschalen, die bijna allemaal spatwaterdicht zijn en waarvan er enkele ook volledig of deels afwasbaar zijn. Hierdoor zijn ze ook perfect voor kinderen, die alles wat er in de keuken gebeurt heel interessant vinden. Laat ze ontdekken hoe leuk koken en bakken kan zijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over viezigheid op je keukenapparatuur. Onze weegschalen zijn namelijk bestand tegen vieze handjes en nattigheid. Laat water of viezigheid je dus niet tegenhouden om in de keuken aan de slag te gaan.  

KW-301

Healthy Habits for Happiness

TANITA gelooft in Healthy Habits for Happiness. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl en gezonde gewoontes bijdragen aan een langer en gelukkig leven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen controle over zijn of haar eigen gezondheid heeft en om nieuwe health insights te bieden. Hoe meer inzichten je over je eigen lichaam hebt, des te gerichter je te werk kan gaan met het opbouwen van gezonde gewoontes. TANITA ondersteunt en motiveert je bij het behalen van jouw doelen, zodat jij fit en energiek door het leven gaat. 

Digitale keukenweegschaal kopen bij TANITA

Kan jij meer nauwkeurigheid in de keuken gebruiken? Dan zijn onze digitale keukenweegschalen van TANITA een perfecte keuze. Een keukenweegschaal bij TANITA kopen is bovendien gemakkelijk en snel. Zo streven wij ernaar om jouw nieuwe weegschaal tussen 2 en 5 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Heb je nog een specifieke vraag, of zou je nog wat meer informatie over digitale keukenweegschalen van TANITA willen ontvangen? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar met deskundig advies over onze weegschalen.