3M Meten monitoren motiveren

Met onze Tanita Pro software zijn deze trends makkelijk en overzichtelijk weer te geven.

De wereldwijde Covid-19 pandemie heeft een verder negatief effect gehad op ons sedentair gedrag en ongezonde eetgewoonten, zelfs bij personen die doorgaans een actiever levensstijl hebben. Het resultaat? Een afname van de spiermassa, gepaard gaand met een toename van de vetmassa; waardoor er een tweeledig verhoogd risico is op het ontwikkelen van de bijbehorende gezondheidsproblemen. Aan de andere kant heeft de pandemie ook het bewustzijn over het belang van een holistische gezondheid en een goede weerstand vergroot. Hoe zorgen we ervoor dat cliënten/ patiënten gemotiveerd blijven om gezondere keuzes te maken, vooral nu de winter voor de deur staat  en een tweede Covid-golf op de loer ligt? Met Tanita 3M!
 
 

Measure Gepersonaliseerde en op maat gemaakte interventies op basis van BIA metingen die verder gaan dan het gewicht en BMI, zoals lichaamsvet, spiermassa, visceraal vet, totaal lichaamswater en metabole leeftijd.


Monitor - Verhoog de therapietrouw en verbeter de kans op succes voor uw cliënten/ patiënten door het regelmatig monitoren van de voortgang. Met onze Tanita Pro software is deze makkelijk door de tijd heen weer te geven.


Motivate Zorg ervoor dat cliënten/ patiënten gemotiveerd blijven om blijvend te veranderen o.a. met de unieke Tanita meting “Metabole leeftijd”. Metabole leeftijd is de enige leeftijd die echt omkeerbaar is. Bouw spiermassa op, verminder de vetmassa en vier dat je steeds jonger wordt! Wie kan die uitdaging weerstaan?

 

Wilt u weten hoe Tanita 3M ook voor u kan werken? In de bijlage vind u meer informatie of neem direct contact op.