€ 99,99 € 82,64
Voeg toe aan verlanglijst

Weeg en meet je baby op een uiterst veilige manier.

Specificaties

Kleur Wit
Productgewicht 3 kg
Maximale Weegcapaciteit 20 kg
Garantie 3 jaar
Productafmetingen 580 x 390 x 90 mm
Materiaal plastic
Nauwkeurigheid 10 gr
Stroomvoorziening 4x AA-batterij
Plaats van fabricage China

Wat zit er in de doos?

Handleiding
Batterijen inbegrepen

Product

Tanita model BD-590
SKU BD590WH36
EAN 4904785809901

Productomschrijving

De Tanita BD-590 is de ideale babyweegschaal. De weegschaal beschikt over de laatste technologie waardoor het gewicht zeer nauwkeurig gemeten wordt. Dit is vervolgens makkelijk en snel afleesbaar op het duidelijke LCD-scherm. Ook kun je deze compacte babyweegschaal gemakkelijk schoonmaken doordat het een alles-in-één unit is en er geen losse of bewegende onderdelen zijn. Door het stevige materiaal gaat deze weegschaal extra lang mee. Daarnaast beschikt de weegschaal over een geheugenfunctie voor een eerdere meting, motion stop technologie voor beweeglijke baby’s en een groot weegplateau voor extra veiligheid van jouw baby.

Wat meet de BD-590?

De Tanita BD-590 maakt het mogelijk om gemakkelijk en nauwkeurig jouw baby te wegen. De weegschaal geeft het gewicht in 10 gram nauwkeurig weer. Bovendien zorgt het grote weegplateau en de duidelijke display ervoor dat alles tijdens het weegmoment zo soepel mogelijk verloopt. Naast het gewicht, kun je tegelijkertijd de lengte van je baby meten. De Tanita BD-590 is namelijk inclusief zelfklevende meetliniaal, welke je eenvoudig op de weegschaal kunt plakken.

Is de BD-590 geschikt voor jou?

De Tanita BD-590 is de ideale babyweegschaal voor beweeglijke baby’s. Door het gebogen weegoppervlak blijft je baby goed en veilig liggen en door de motion stop technologie kan er zelfs bij beweeglijke baby’s een zeer nauwkeurige meting worden uitgevoerd. De babyweegschaal beschikt over een geheugenfunctie voor eerdere metingen.

Downloads

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BD-590
Uw waardering