Accessoires

Om jou verder te helpen je doelen te bereiken, biedt TANITA naast weegschalen ook diverse accessoires aan. Deze kunnen net dat extra steuntje in de rug bieden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze accessoires zijn voorzien van Japanse technologie. Dit maakt onze producten nauwkeurig en betrouwbaar. Alles om jouw gezondheid in kaart te brengen en thuis te profiteren van professionele nauwkeurigheid. Bepaal jouw gezondheidsdoelen en vind de accessoires die bij jou passen!

De TANITA Six-Pack Analyser

Onze six-pack analyser is een klein apparaatje welke dient als vetmeter van de dikte van het subcutane vet van de buik. Door de Six-pack analyser tegen de buik aan te houden, kun je gemakkelijk en snel het subcutane vet meten. Dit wordt vervolgens in millimeters nauwkeurig weergegeven op de analyser. Om hier gebruik van te maken, is het belangrijk om te begrijpen wat subcutaan vet precies is. Buikvet is een combinatie van subcutaan en visceraal vet. Hierbij is subcutaan het vet dat de huid beschermt, het dient zogezegd als schokdemper en ook als opslag voor energie. Wanneer je voor een zichtbare en opvallende sixpack (of zelfs eightpack) wilt gaan, dient de dikte van het subcutane vet zo laag mogelijk te zijn. Met de TANITA SR-901 Six-Pack analyser kun je dit nauwkeurig in kaart brengen, zodat jij alles op alles kunt zetten om dit doel te bereiken!

De TANITA HC 212 Breath Checker

Ook vind je in ons assortiment de HC 212 Breath Checker. Deze slimme monitor is in staat om vervelende of gênante ademgeuren te detecteren. Door te ademen in de sensor, start de meting. Binnen enkele seconden wordt de geur opgepikt en verschijnen de resultaten aan de hand van zes kleurgecodeerde niveaus op het digitale display. Cijfer 6 staat voor een slechte adem en cijfer 0 staat voor een frisse adem, waarmee je weer onbezorgd op pad kunt. De Breath Checker is klein en licht in gewicht en kun je daardoor overal mee naartoe nemen. Bovendien werkt de checker gewoon op batterijen en is deze gemakkelijk te bedienen. Zo hoef je nooit meer onzeker te zijn over je adem!

Alcohol tester

Aansluitend op de Breath Checker, vind je bij TANITA ook de Alcohol Tester. Ook hierbij start de meting door kort in de sensor te ademen. De Alcohol Tester meet vervolgens de hoeveelheid alcohol in je adem. Vanwege het gebruik van de Japanse technologie is ook deze meting zeer nauwkeurig. Je kunt de Alcohol Tester makkelijk en snel gebruiken en overal mee naartoe nemen vanwege het compacte formaat. 

TANITA Boek over gezond leven

Tot slot ons boek, ‘MOVE, MEASURE, MOTIVATE’, waarin je alles kunt vinden over hoe jij gezond kunt leven. Het boek is ontwikkeld door experts en staat vol met nuttige tips en weloverwogen adviezen. Zo vind je in het boek zowel tips om meer te bewegen, maar kom je ook heerlijke én gezonde recepten tegen. Alle aspecten van een gezond leven worden meegenomen. In tegenstelling tot veel andere boeken, biedt MOVE, MEASURE, MOTIVATE meer diepgang door ook in te gaan op diverse meetwaarden. Zo kan het boek dienen als interessante aanvulling op onze weegschalen. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat de diverse meetwaarden betekenen, zodat je alles uit jouw nieuwe weegschaal kunt halen!

Accessoires online kopen bij TANITA

Al onze accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor consumenten en daarom makkelijk in gebruik. Aan de hand van onze diverse soorten accessoires hopen we jou te helpen je gezondheid nog beter in kaart te brengen. Via de website kun je onze accessoires makkelijk en snel bestellen. Heb je vragen over een van onze producten? Laat het ons gerust weten, wij helpen je graag verder!