Badkamer weegschalen

Heb jij een doel voor ogen, waardoor jij een bepaald streefgewicht zou willen bereiken? Dan kunnen onze badkamer weegschalen jou helpen dit doel te bereiken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze badkamer weegschalen zijn makkelijk te gebruiken en ook nog eens heel nauwkeurig, zodat jij altijd de juiste resultaten te zien krijgt. En het makkelijkste; deze weegschalen zijn perfect voor thuis en kunnen gemakkelijk in de badkamer (of andere ruimte) neergezet worden. Meer weten over de voordelen en specificaties van onze badkamerweegschalen?

Voordelen Tanita badkamerweegschaal

Ons uitgebreide assortiment bevat naast badkamerweegschalen nog andere verschillende weegschalen, met ieder hun eigen specificaties. Ook de badkamerweegschalen van Tanita hebben unieke voordelen vergeleken met andere weegschalen.

  • Gemakkelijke bediening: Door de simpele bediening en de grote displays kan iedereen eenvoudig overweg met de badkamerweegschaal. 

HD-382    HD-395

  • Compact: Onze badkamerweegschalen zijn compact en kunnen bovendien gemakkelijk verplaatst en opgeborgen worden. Onze kleinste exemplaren passen zelfs in de kleinste ruimtes, of kunnen mee op reis genomen worden. Zo bereik je jouw doelen, waar je ook bent. Bekijk bijvoorbeeld onze kleinste personenweegschaal ter wereld!

HD-386    HD-384

  • Nauwkeurigheid: Ook onze kleinste badkamerweegschalen zijn voorzien van de beste technologie en daarom extreem nauwkeurig. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn doelen kan bereiken en maken dan ook gebruik van de beste technieken voor al onze weegschalen. Japanse topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent.

HD-380

Een gezonde levensstijl met Tanita

Tanita motiveert en daagt uit. Wij brengen je graag in contact met de nieuwste technologieën, zodat jij maximale controle hebt over je gezondheid. Onze weegschalen zijn nauwkeurig en gebruiksvriendelijk, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Het maakt niet uit of je je gewicht al een tijdje bijhoudt, of nog maar net begint. Wij helpen je graag verder om je healthy habits bij te houden. Healthy Habits? Dit zijn gezonde gewoontes, die bijdragen aan een gelukkiger leven. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde levensstijl, gezond eten en voldoende bewegen in het dagelijkse leven. In Japan worden de healthy habits bijvoorbeeld goed nageleefd en dat is nu een van de gezondste landen ter wereld. 

Badkamerweegschaal kopen bij Tanita

Kun jij wel wat hulp gebruiken met het bijhouden van een gezondere levensstijl? Een badkamerweegschaal van Tanita is een laagdrempelige manier om de resultaten van je inspanningen te meten. Gebruik deze weegschaal voor thuis, of neem hem zelfs mee op reis. Omdat onze producten gemaakt zijn om lang mee te gaan krijg je bovendien 3 jaar garantie op jouw badkamerweegschalen. Heb je jouw keuze kunnen maken? Dan streven wij ernaar om jouw nieuwe badkamerweegschaal binnen 2 tot 5 werkdagen bij jou thuis te leveren. Tanita, om de wereld een gezondere en gelukkigere plek te maken.