RD-953

Waardering:
87 % of 100
Waardering:
87 % of 100
Vanaf € 199,99 € 165,28
Nog %1 beschikbaar
Voeg toe aan verlanglijst

Deze accurate connected lichaamssamenstelling weegschaal geeft inzicht in meer dan 10 verschillende lichaamsmetingen, waaronder de innovatieve en unieke spierkwaliteit-score.

Metingen

Gewicht
Lichaamsvetmassa -
Lichaamsvet %
Segmentaal lichaamsvet (%) -
Spiermassa (kg)
Segmentale spiermassa (kg) -
Spierkwaliteit
Segmentale spierkwaliteit -
Spierscore
Visceraal vet
Totaal lichaamswater (TBW) %
Basaal metabolisme (BMR) kcal
Dagelijkse caloriebehoefte (DCI) -
Metabolische leeftijd
Postuurscore
Botmassa (kg)
Body mass Index (BMI)
Hartslag -
Metingen voor kinderen

Specificaties

Kleur Wit, Zwart, Champagne
Productgewicht 2,4 kg
Maximale Weegcapaciteit 200 kg
Garantie 3 jaar
Productafmetingen 298x328x32mm
Materiaal Glas
Taal EN, FR, ES, RU, TUR
Aantal frequenties 2
Nauwkeurigheid 50g(<100kg) 100g(>100kg)
Stroomvoorziening Batterij (AA)
Plaats van fabricage China

Wat zit er in de doos?

Handleiding
Batterijen inbegrepen

Functies

Segmentaal -
Connectiviteit
APP verbonden
Geschikt voor kinderen
Activering Tap on
Atleetmodus
Gastmodus
Gebruikersgeheugen
Waterbestendigheid -

Product

Model RD-953
SKU RD953SPT36
RD953WH36
RD953BK36
EAN 4904785818163
4904785816763
4904785816756

Productomschrijving

De TANITA RD-953 is uniek door zijn kwalitatieve en innovatieve meting van de spierkwaliteit. De lichaamsanalyse weegschaal geeft je spierkwaliteit een score, die mede afhankelijk is van leeftijd en geslacht. Met deze score kun je gericht aan de slag met het verbeteren van je spierkwaliteit. Kwaliteit is minstens net zo belangrijk als kwantiteit van je spiermassa. 

Iedereen die veel aan krachttraining doet of wil gaan doen, heeft veel baat bij de RD-953. Ook voor mensen boven de 30 biedt deze lichaamsanalyse weegschaal uitkomst, omdat je spierkwaliteit vanaf dat moment van nature af begint te nemen. De RD-953 helpt om de kwaliteit van je spieren in kaart te brengen, zodat je precies weet of en wanneer het nodig is om de gewichten op te pakken. 

Naast de spierkwaliteit-score geeft de RD-953 nog veel meer gezondheidsinzichten. Dit maakt het apparaat tot een van de meest complete lichaamsanalyse weegschalen. De resultaten van je metingen worden ook nog eens snel naar je de gratis app op je smartphone of tablet gestuurd. Zo monitor je heel eenvoudig je eigen gezondheid over een langere periode, wat bewezen effectief is voor het behalen van je gezondheidsdoelstellingen.

Downloads

Connected Apps

Reviews

 1. Prima meting helaas geen integratie met Garmin
  Rating
  60%
  De weegschaal doet wat hij moet doen. Fijn nauwkeurige metingen. Helaas is er geen synchronisatie met de garmin connect app waardoor ik nog steeds alle data handmatig moet overzetten.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Fijne weegschaal
  Rating
  100%
  Na eerst even "studeren" (wat meeviel) en de app downloaden ben ik nu op gang met de weegschaal. Ik ben heel tevreden. Hij weegt heel precies. Alle cijfers zijn goed leesbaar, ook voor mij op leeftijd en zonder leesbril. Hij herkent mij als ik erop stap. Heel fijn. Fijn dat je ook zo maar even tussendoor kunt wegen, zonder de app aan te zetten en alles te bekijken. Hij slaat deze meting zelfs op, zodat die bij de eerstvolgende keer verbinden met de app alsnog in het rijtje van metingen terecht komt.
  Ik zal iets te vaak wegen nu (3x per week), omdat ik zelf wil kijken wat voor invloed mijn vochtgehalte heeft op de rest. Dat is veel. Het is dus echt zaak om steeds op hetzelfde tijdstip te wegen en dan consequent wel/niet gedronken te hebben en/of wc-gebruik.
  Ik heb hem nog te kort om de effecten voor de langere termijn te kunnen meten. Wel vind ik het heel fijn dat mijn visceraal vet nu al omlaag is, net als mijn BMI. Fijn dat dit allemaal in 1x zichtbaar is. Ook was ik heel blij te constateren dat ik sterke botten heb!
  Ik kan deze weegschaal zeker aanraden.
  Wel had ik het fijn gevonden als er iets meer personen in het geheugen ingevoerd zouden kunnen worden. Dat is nu maar 4.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Very usefull insights
  Rating
  100%
  The TANITA RD-953 scale is impressively accurate. Tracking my measurements biweekly has revealed a gradual decrease in my metabolic age, which is truly rewarding. The user-friendly app enhances the experience, and any connection errors I encountered were typically due to my forgetfulness to turn on Bluetooth.

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RD-953
Uw waardering