TANITA voor FITNESS

Let your business blossom

Vraagt u zich af wat TANITA precies kan betekenen voor uw business? Dankzij de lichaamsanalyse monitors maakt u een gepersonaliseerd plan voor uw klanten om het optimale resultaat te behalen. Het aantrekken van nieuwe leden, maar zeker ook het behouden van de huidige leden, blijft een uitdaging voor veel sportscholen. Vooral in deze tijd waarin meer en meer mensen thuis zijn gaan sporten. TANITA lichaamssamenstelling monitors met Bioelectrical Impedance Analysis (BIA) technologie kunnen bijdragen aan beide doelstellingen en bieden zo een uitstekend rendement.

Waarom kiezen voor TANITA BIA technologie ?

TANITA is grondlegger als het gaat om BIA-technologie. Deze technologie stelt onze geavanceerde lichaamsanalyse monitors in staat om metingen te verrichten met medische precisie. Deze accurate lichaamsmetingen zijn essentieel voor het berekenen van nauwkeurige lichaamssamenstelling. 

TANITA BIA-technologie is uitgebreid gevalideerd door meerdere gezaghebbende internationale tijdschriften en in honderden internationale onderzoeken. TANITA’s BIA-technologie wordt door de wetenschappelijke gemeenschap gezien als gouden standaard. 

Nog altijd investeren we veel in talrijke onderzoeken, zodat we ook in de toekomst een belangrijk steentje kunnen bijdragen aan belangrijke gezondheids- en fitnesskwesties. Onze 4C-meting is hier een goed voorbeeld van, waarbij de meting van lichaamsgewicht wordt verdeeld in vet, water, mineralen en proteïne. 

Dit alles voor nóg nauwkeurigere lichaamsanalyses. Door onze technologie en producten constant te blijven innoveren, blijven we aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. 

Wilt u meer weten? Download de fitness productgids

Lichaamsanalyse metingen

 • Gewicht
 • Lichaamsvet
 • Vetpercentage
 • Lichaamswater (%)
 • Spiermassa
 • Lichaamstype
 • BMR
 • Metabolische leeftijd
 • Fysieke rating
 • Botmassa
 • Visceraal vet
 • BMI
 • Fasehoek 
 • Intracellulair water
 • Extracellulair water
 • Proteïne

Behaal concurrentievoordeel met TANITA

Uw professionele relatie met klanten is gebouwd op ondersteuning, begrip, toewijding en een persoonlijke aanpak. TANITA kan u helpen dit te verbeteren door uw klanten meer te bieden, zoals gezondheidsgegevens middels een diepgaande analyse en kennis van hun gezondheid en fitness. Dankzij de TANITA Pro App heeft u alle gegevens van uw klantanalyses binnen handbereik. Laat uw klanten de voortgang van hun proces zien. Email de resultaten en houd ze gemotiveerd tussen de afspraken door! 

Measure, Monitor, Motivate

De professionele fitness monitors van TANITA zijn de eerste keus onder fitness professionals. Deze lichaamssamenstelling monitors geven inzicht in de lichaamssamenstelling van uw klanten, waardoor u vervolgens gepersonaliseerde trainingsprogramma’s kunt ontwikkelen. Houd uw klanten gefocust op het bereiken van hun doelen met behulp van de lichaamsanalyse weegschaal. Dankzij de meest geavanceerde technologie hebben we het verschil kunnen maken voor talloze fitness professionals. 

Met het bieden van gezondheidschecks met een TANITA BIA Monitor kunt u  verschillende doelgroepen aan u binden met voor hen relevante metingen. Dit kan aan de hand van TANITA’s 3M Wheel for fitness.

Measure

Werf nieuwe leden door het aanbieden van gezondheidschecks en gepersonaliseerde trainingsplannen op basis van de lichaamssamenstelling analyse.

Monitor

Vergroot het aantal trouwe leden door regelmatig de resultaten van uw leden te monitoren. Onderzoek heeft bewezen dat het regelmatig monitoren van resultaten de kans om de gestelde doelen te behalen vergroot.

Motivate

Motiveer uw leden om aan de slag te gaan en te blijven door een gepersonaliseerd trainingsplan op te stellen rondom de voor hen meest relevante metingen, zoals bijvoorbeeld spiermassa of  metabolische leeftijd.

Verbeter sportprestaties van professionele atleten

Metingen van de lichaamsanalyse weegschalen kunnen gebruikt worden om gepersonaliseerde informatie over atleten te verstrekken aan het professionele team achter de sporter. Hierdoor kan de atleet optimaal begeleid worden richting topprestaties.

Wilt u meer weten? Bekijk de pagina over Sport Science of download onze praktische gids