Onze geavanceerde weegschalen voor thuis

TANITA beschikt over een breed scala aan producten. Iedereen streeft naar andere doelen, heeft een andere motivatie en daardoor ook andere wensen. Met ons ruime assortiment kunnen we iedereen de gewenste producten bieden en blijven motiveren om zijn of haar doelen te behalen. Zowel onze weegschalen als app bieden de hulp die je nodig hebt voor een gezonde levensstijl. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 of 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 of 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Weegschalen van Japanse topkwaliteit

In ons assortiment vind je diverse soorten weegschalen, allemaal ontwikkeld voor de consument en daardoor zeer geschikt voor thuisgebruik. Allemaal even nauwkeurig en betrouwbaar, voorzien van de nieuwste technologieën en van Japanse topkwaliteit. Toch zit er wat betreft design en opties veel verschil tussen onze weegschalen. Zo kun je bij ons terecht voor segmentale lichaamsanalyse weegschalen, slimme lichaamsanalyse weegschalen en gewone lichaamsanalyse weegschalen, maar ook de meer standaard badkamer- en keukenweegschalen. Benieuwd naar het verschil tussen deze opties? 

Segmentale lichaamsanalyse weegschalen

De segmentale lichaamsanalyse weegschalen van TANITA zijn voornamelijk gericht op de verbering van jouw (sport)prestaties. Als je bijvoorbeeld sterker wil worden en fanatiek aan het sporten bent, is dit de weegschaal voor jou. Met de segmentale lichaamsanalyse weegschalen heb je maximale controle over je gezondheid en profiteer je van professionele nauwkeurigheid vanuit huis. Aan de hand van een segmentale meting kom je alles te weten over je lichaamssamenstelling en de verhouding tussen vet, spier, eiwitten, lichaamswater en mineralen. De weegschaal beschikt naast voetelektroden ook over handvatten met elektroden. Hierdoor is het mogelijk om de lichaamssamenstelling van de armen, benen en torso afzonderlijk van elkaar te meten. Zo beschik je over alle nodige informatie om je doelen na te streven! 

(Slimme) lichaamsanalyse weegschalen

Onze slimme lichaamsanalyse weegschaal biedt de mogelijkheid om een complete lichaamsanalyse uit te voeren. De weegschaal is verbonden met een app, waarop je direct na een meting alle resultaten van verschillende gezondheidsdoelen makkelijk terug kunt zien. We hebben verschillende lichaamsanalyse weegschalen beschikbaar, met allemaal hun eigen opties. Bepaal jouw gezondheidsdoelen en vind de slimme weegschaal die bij jou past! Zo kun je bijvoorbeeld je vetpercentage meten, maar ook je spiermassa, metabolische leeftijd en botstructuur. Dit wordt allemaal gemeten aan de hand van een bio-elektrische impedantie-analyse. Hierbij wordt er een niet waarneembare stroom door je lichaam gestuurd welke het vervolgens mogelijk maakt je spieren, vet, bot en lichaamswater te meten. Het meten aan de hand van een slimme lichaamsanalyse weegschaal werkt snel, nauwkeurig en betrouwbaar. Is een weegschaal met app voor jou niet nodig? Dan kun je gaan voor een van onze lichaamsanalyse weegschalen. Bij deze weegschalen wordt er geen gebruik gemaakt van een app, maar kun je de resultaten direct op de weegschaal aflezen. Zo bieden de TANITA lichaamsanalyse weegschalen een helpende hand om ieders gezondheidsdoelen te behalen. 

Badkamerweegschalen

In ons ruime assortiment vind je ook diverse soorten badkamerweegschalen. In vergelijking met de uitgebreide lichaamsanalyse weegschalen, zijn deze zeer eenvoudig in gebruik. De weegschalen meten uitsluitend je gewicht. Doordat we bij TANITA gebruik maken van de nieuwste technologieën, wordt je gewicht zeer nauwkeurig gemeten. Onze badkamer weegschalen beschikken bovendien over een groot display waardoor je je gewicht kunt aflezen, dit maakt de weegschalen aantrekkelijk voor jong en oud. Ook kun je deze weegschalen makkelijk opbergen vanwege het compacte design. Een aantal van onze badkamer weegschalen is zelfs zo compact, dat je deze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. Deze weegschalen zijn kortom overal te gebruiken en een laagdrempelige manier om je progressie te meten. Maak kennis met een aantal van onze populairste modellen.

Keukenweegschalen

Tot slot onze keukenweegschalen, deze zijn ideaal wanneer je graag in de keuken staat om de lekkerste gerechten en baksels klaar te maken of juist wanneer je dagelijks je voeding wil wegen. De keukenweegschalen zijn allemaal digitaal en meten zeer nauwkeurig. Bovendien kunnen ze zelfs voeding van licht gewicht tot een honderdste gram nauwkeurig meten. Zo kun je met deze nauwkeurige keukenhulp altijd uit de voeten! De keukenweegschalen zijn in verschillende modellen beschikbaar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compacte weegschaal welke je gemakkelijk op kunt bergen, of wil je juist een wat groter formaat omdat je dit in gebruik makkelijker vindt? Alles is mogelijk. Verder zijn bijna al onze weegschalen spatwaterdicht, dit maakt het na gebruik extra makkelijk om de apparatuur schoon te maken en de keuken weer netjes achter te laten.